Origineel

Een beperkt aantal schilderijen is als origineel werk beschikbaar.

Giclée kunstdruk op origineel (of groter)  formaat

Een aantal werken is beschikbaar als giclée kunstdruk. Er zijn twee mogelijke aanschafvarianten. Lees verder hieronder.

Giclée kunstdruk op ansichtkaartformaat

Een aantal werken is beschikbaar op ansichtkaart formaat, als giclée kunstdruk op Fine-art papier. Een kunstkaart van 11 x 15 cm met envelop, kost 7,95 euro, excl. verzendkosten.

Wat is Giclée kunstdruk

Giclée is een druktechniek voor de hoogste kwaliteit reproducties van kunstwerken. Het wordt gemaakt met een hoge kwaliteit inkt op basis van echte pigmenten. De inkthoeveelheid en -frequentie worden zeer nauwkeurig gedoseerd d.m.v. piëzo-printkoptechnologie. Met deze pigmentinkten wordt een kleurechtheid voor meer dan 100 jaar verkregen. Daarmee benadert deze techniek de kwaliteit van het origineel.

Bestelmogelijkheden voor fine art kunstdruk op origineel formaat (of groter)

1. Fine Art giclée – Poster

De kunstdruk wordt op hoogwaardig  Hanemuller Fine-Art papier van 280 gr afgedrukt. De giclée wordt opgerold aangeleverd. U kunt dan zelf naar de lijstenmaker om er een mooie lijst omheen te laten maken met eventueel een passe-partout (zoals op het voorbeeld). 
Prijsindicatie: een print op formaat 48 x 65 cm kost 195 euro, exclusief verzendkosten.

2. Fine Art glicée – Dibond

Het giclée wordt met 8-kleuren UV-licht bestendige pigmentinkten op zuurvrij 260 gr satijn papier geprint en daarna gefixeerd op een Dibond plaat. De giclée wordt voorzien van een flinterdunne transparante folielaag voor extra bescherming tegen UV-licht, spatjes en vuil. De achterkant is voorzien van een C-profiel ophangsysteem (zie  voor- en achterkant op de foto hiernaast).
Prijsindicatie: een print op formaat 48 x 65 cm kost 390 euro, exclusief verzendkosten.

Wilt u een formaat dat afwijkt van het origineel, overleg dan even.

Klik op het menu voor de beschikbare kunstdrukwerken op origineel of groter formaat. Vul het contactformulier in om informatie over mogelijke afmetingen, prijs enz., of direct te bestellen.

  • Alle
  • Giclée groot formaat
  • Giclée kunstkaart
  • Origineel
  • Privé collectie
error: Downloaden niet mogelijk